Over ons


Passievol en dynamisch. Woorden die ons, Gert Jan en Else, typeren. Samen mogen we zorgen voor onze twee unieke dochters Manoa en Rhodé. We hebben hart voor God, jongeren, de samenleving en mensen in nood. Enthousiast worden we van uitdagingen, andere culturen en goede gesprekken.

Graag staan we middenin de samenleving en maken hier actief onderdeel van uit. Daarnaast zijn we blijvend op zoek naar God’s wil in ons leven. Na prachtige jaren waarin we werkzaam waren in de financiële sector, politiek, kerk, hulpverlening, onderwijs en vele vrijwilligersorganisaties werd ons duidelijk dat God iets anders van ons vroeg. Na een proces van onderzoeken wat dat dan zou zijn, maakte Hij ons duidelijk dat we naar de Bijbelschool Cornerstone moesten gaan. Hier bereiden we ons in twee jaar voor op het werken in of met andere culturen. Om meer en meer te delen van God’s liefde en om de ander te dienen.

De stappen die we in juli 2020 zullen gaan zetten zijn voor ons nog onduidelijk, maar bekend bij God. In dit vertrouwen blijven we zoeken, aftasten en verkennen. We proberen ‘uit de boot te stappen’ en voorzichtig zetten we onze voeten op het water. Soms rennen we keihard terug naar die veilige boot, maar God blijft ons uitnodigen om te vertrouwen en te volgen. Dus gooien we die benen weer over de rand en zetten we de stap, met vallen en opstaan.

Meer weten over wat we doen en hoe we dit doen? Neem de vrijheid om ons of ons thuisfront team te benaderen.