Over ons

Wij zijn Gert Jan & Else Boels, een dynamisch en passievol stel met hart voor God, jongeren en de samenleving. We mogen zorgen voor onze twee unieke dochters, Manoa en Rhodé, die we in januari 2015 en december 2017 van God hebben ontvangen.

Sinds ons samenzijn zoeken we naar Gods weg met ons. We mochten samen met Hem bijzondere dingen beleven binnen ons werk bij een bank, gemeenteraad en als docent Godsdienst. Daarnaast genoten we van de omgang met jongeren binnen onze kerkelijke gemeente, van karakterweekenden en het organiseren van stilteretraites.
Steeds concreter begon er iets in ons te ‘borrelen’, een onrustig gevoel dat God een andere weg met ons wilde gaan. De zoektocht naar deze weg kreeg gestalte door veel met God, andere mensen, predikanten en organisaties in gesprek te gaan.

God maakte ons op prachtige wijze steeds duidelijker welke weg wij mogen gaan. Deuren gingen open, maar sloten zich ook weer. Driemaal op rij hebben wij ’s avonds gesproken over met wie het goed zou zijn om over onze zoektocht te spreken en vervolgens hadden wij in de ochtend een bericht in de mailbox van deze persoon met de vraag of hij iets voor ons kon betekenen. God was trouw en liet ons niet ronddobberen, maar heeft ons bij de hand genomen.

Duidelijk werd ons dat een gedegen studie nodig is als voorbereiding op vervolgstappen. Vervolgstappen die nu voor ons nog onduidelijk zijn, maar bekend bij God. De tweejarige studie ter voorbereiding op evangelisatie ergens op deze aardbol is de plek waar God ons gezin vanaf 13 augustus hebben wil, daar zijn wij van overtuigd.

Deze studie hopen we te gaan volgen op Bijbelschool Cornerstone in Beugen. Verderop is hier meer informatie over te vinden.
Wij zijn enorm dankbaar dat we deze stap kunnen en mogen gaan zetten. We vinden het lastig om bepaalde dingen en nauwe contacten los te (moeten) laten, maar weten dat we in Hem verbonden zijn.